Ashwangadha Pukka 30 Kapsula

L2,499.00

Ashwagandha është një bime e rritur në klimat e nxehta dhe është një nga bimët më të përdorura në sistemin shëndetësor tradicional të Indisë, Ayurveda.

Si adaptogjen, ai ka një efekt balancues në trup dhe mendje, duke siguruar një qasje holistike për përtëritje.

Pukka’s Wholistic ™ Ashwagandha është një burim natyral i jodit dhe do të ushqejë dhe mbështesë sistemin nervor, si dhe duke qetësuar një mendje të zënë.

Kështu që mund të shqetësoheni më pak për streset e jetës dhe të përqendroheni në jetesën e plotë të jetës.

Çdo racion i përditshëm (2 kapsula) ju jep 20% NRV jod:Jodi kontribuon në funksionin normal të njohjes, metabolizmin që jep energji, prodhimin e hormoneve dhe funksionimin normal të sistemit nervor

Out of stock

SKU: 5060229017949 Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ashwangadha Pukka 30 Kapsula”

Your email address will not be published. Required fields are marked *