Arush Loder Linimals Counting Coala Fisher Price

L5,500.00

In stock

Compare
SKU: 0887961903805 Category:

Description

Duke u ngjitur në një palmë me mikun e tyre të koalës, foshnja bën një zbulim befasues

Kjo pemë rrit sheshe, trekëndësha dhe qarqe. Numërimi i Linkimals Koala nga Fisher-Price është një mik i të mësuarit muzikor për foshnjat me drita, këngë dhe fraza emocionuese që prezantojnë numrat, numërimin dhe format. Dhe kur Counting Koala takohet me miq të tjerë të Linkimals, ata ndriçohen, flasin, këndojnë dhe luajnë së bashku!

Lojërat praktike, duke përfshirë topin me rrota, rrotulluesin e formës dhe butonat e shtypjes ndihmojnë në forcimin e aftësive motorike të mrekullueshme të foshnjës tuaj, ndërsa përmbajtja interesante ndërvepruese ndihmon në prezantimin e shkaqeve dhe efekt

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Arush Loder Linimals Counting Coala Fisher Price”

Your email address will not be published.