Arush Loder Linkmals Play Together Panda Fisher Price

L4,000.00

In stock

Compare
SKU: 0887961903911 Category:

Description

Linkimals Play Together Panda nga Fisher-Price është një mik i butë dhe i thjeshtë për të mësuar për foshnjat me drita, këngë dhe fraza emocionuese që prezantojnë forma, numërim, përshëndetje dhe mënyra.

Dhe kur Play Together Panda takohet me miq të tjerë të Linkimals, ata ndezin, flasin, këndojnë dhe luajnë së bashku!

Shtypja e barkut të pandës për të marrë dritat dhe muzikën luan që fëmija të futet në argëtimin e shkakut dhe pasojës. Dhe, kjo e bën atë të qeshë. Pandat janë gudulisëse.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Arush Loder Linkmals Play Together Panda Fisher Price”

Your email address will not be published.