Arush Loder Laugh & Learn Sis Fisher Price

L3,000.00

In stock

Compare
SKU: 0887961614442 Category:

Description

Sis është e butë butë dhe është e gatshme të sigurohet që argëtimi i të mësuarit nuk mbaron kurrë. Ajo i përgjigjet prekjes së foshnjës suaj me këndim emocionues së bashku me këngë dhe fraza që prezantojnë më shumë se 100 fjalët e para pjesë të formave të ngjyrave të trupit dhe më shumë 

Sis vjen me teknologjinë Smart Stages kështu që ju mund të zgjidhni nivelin më të mirë për fëmijën tuaj. Ekzistojnë një shumëllojshmëri këngësh tingujsh dhe frazash brenda secilës prej tre niveleve të lojës muzika

Niveli 1:Eksploroni Foshnjën mund të shtypë duart e Sis zemrën ose veshin e këmbës për të dëgjuar fjalët e para që ngjyrosin pjesët e alfabetit të trupit dhe më shumë

Niveli 2:Inkurajoni Në këtë nivel frazat argëtuese shpërbleni të vegjlit ndërsa inkurajohen të numërojnë së bashku gjetjen e ngjyrave dhe identifikimin pjesët e trupit

Niveli 3:Sis është gati të luajë duke pretenduar me këndim argëtues së bashku me këngë dhe fraza që angazhojnë fëmijët e vegjël në lojë emocionuese dhe imagjinare, ndërsa zgjerojnë fjalorin e tyre

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Arush Loder Laugh & Learn Sis Fisher Price”

Your email address will not be published. Required fields are marked *