Arush Gjumi për Fëmijë Fisher Price

L6,999.00

In stock

Compare
SKU: 0887961687835 Category:

Description

Fiter-Price Soothe ‘n Snuggle Otter është një qetësues unik prej pelushi që ndihmon  fëmijën tuaj per ta vene ne gjume. Barku i saj i butë lëviz lart e poshtë në një lëvizje ritmike që imiton frymëmarrjen për të ndihmuar qetësimin e fëmijës tuaj natyrshëm, së bashku me deri në 30 minuta muzikë qetësuese, efekte zanore dhe drita të buta. Me fytyrën e saj të ëmbël, pëlhura super të ngathëta dhe bishtin e tij prej sateni, Soothe ‘n Snuggle Otter është një mik i përsosur i përqafimit për beben tuaj. Tekstet e buta të qetësuesit, muzika dhe dritat qetësuese dhe lëvizja e butë ritmike përfshijnë ndjesinë e prekjes, pamjes dhe dëgjimit të foshnjës tuaj duke ndihmuar në promovimin e relaksimit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Arush Gjumi për Fëmijë Fisher Price”

Your email address will not be published.