Arome Druri Sandalwood 5Ml

L3,499.00

Druri i Sandal është përdorur prej kohësh si një parfum nga burrat dhe gratë dhe përdoret gjerësisht në përzierjet e masazheve shtëpiake për të krijuar një atmosferë sensuale.

Për një vaj masazh të mrekullueshëm të butë, përzieni 3 pika dru sandali, 2 pika kamomil romak dhe një pikë temjan në 20 ml vaj kernel Absolute Aromas Peach.

Një pikë vaj prej druri Sandal, në një ndezës vaji mund të ndihmojë në krijimin e një atmosfere relaksuese

Compare
SKU: 800783124050 Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Arome Druri Sandalwood 5Ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *