After Shave Brut Musk per Meshkuj 100Ml

L699.00

In stock

Compare
SKU: 3014230022234 Categories: ,

Description

Brut After Shave Musk është një aromë që ka qenë dekada e vjetër.
Era e Muskut është ende e paimagjinueshme nga raftet e parfumeve.
Brut Musk klasifikohet si një parfum i rafinuar pikant i qelibarit dhe livandës. Era është e një cilësie të mirë dhe nuk fluturon shpejt

Kapaciteti: 100Ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “After Shave Brut Musk per Meshkuj 100Ml”

Your email address will not be published.