3N1 Rri Ulur, Ecje & Ngas Infantino

L10,000.00

In stock

Compare
SKU: 3021105270188 Categories: ,

Description

Femija mund te mesoje 3 gjera ne te njejten kohe

Si te rrije ulur, si te ngasi  dhe si te eci

Duke ecur mund te mesoje numra, ngjyra

Permasat e produktit: 61 x 41.1 x 20.8 cm

Rekomandohet per femije nga 6 muaj deri ne 3 vjec

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “3N1 Rri Ulur, Ecje & Ngas Infantino”

Your email address will not be published.