THE PINK STUFF BIO  LAUNDRY LIQUID GEL 900ML

L650.00

Out of stock

SKU: 5060033820773 Categories: ,

Description

Pink Stuff Miracle Laundry Bio Liquid fillon të punojë menjëherë duke hequr njollat ​​e vështira që herën e parë. Një lëng biologjik i koncentruar që funksionon edhe në temperatura të ulëta dhe ka një aromë të freskët frutash.

Lëngjet biologjike të rrobave përmbajnë enzima që janë super efektive në zbërthimin e njollave të tilla si njollat ​​e ushqimit dhe barit, njollat ​​e djersës dhe yndyrat, duke i hequr ato me lehtësi nga rrobat tuaja.

Kjo shishe 900 ml ofron përafërsisht. 30 larje.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “THE PINK STUFF BIO  LAUNDRY LIQUID GEL 900ML”

Your email address will not be published.