Vitamin D Higher Nature 120 Kapsula

L899.00

Vitamina D është kaq e rëndësishme për shumë aspekte të shëndetit dhe kontribuon në mënyrë specifike në nivelet normale të kalciumit në gjak, si dhe mirëmbajtjen e kockave normale. Vitamina D njihet si vitamina e diellit, e prodhuar normalisht në lëkurë pas ekspozimit në rrezet e diellit. Shume e rëndësishme për dhëmbët, kockat dhe muskujt normal.

Përmban formën aktive të vitaminës D3 (kolecalciferol).

Veçanërisht e mirë gjatë muajve të dimrit.

Kapsula të vogla, të lehta për gëlltitje.

E shkëlqyeshme për të gjithë familjen.

Out of stock

SKU: 5031013103810 Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vitamin D Higher Nature 120 Kapsula”

Your email address will not be published. Required fields are marked *