Spray Oral Vitamin K Better You 25Ml

L2,999.00

Vitamina K2 Spray orale është një suplement shtese e vitaminës K2.

Kjo formule unik e vitaminës K2 siguron thithjen superiore të kësaj lënde ushqyese jetike per shëndetin e kockave.

Pikat e vogla thithen shpejt në gojën tuaj duke siguruar marrjen më të shpejtë të lëndëve ushqyese, duke hyrë në qarkullimin e gjakut dhe duke anashkaluar sistemin e tretjes. 3 spërkatje në ditë sjell 180mg të vitaminës bio K2.

Një nga rolet kryesore të K2 është dhënia e kalciumit në kocka

Out of stock

SKU: 96177877 Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Spray Oral Vitamin K Better You 25Ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *