Sprai Oral Multivitamin Betteryou 25Ml

L1,599.00

Bërja e fëmijës tuaj për të marrë tableta dhe për të ndjekur një plan shtesë mund të jetë një betejë e vazhdueshme

MultiVit Junior është krijuar për të dhënë një formulim unik të vitaminave që shumë fëmijë nuk mund ta marrin nepermjet dietes ushqyese

Përmban spektrin e plotë të vitaminave B, përfshirë folate, të kombinuara me vitamina A, C, D, K, selen dhe jod.

Pikat e vogla thithen shpejt në gojën tuaj duke siguruar marrjen më të shpejtë të lëndëve ushqyese, duke hyrë në qarkullimin e gjakut dhe duke anashkaluar sistemin e tretjes I pershtatshem per fëmijët 1 vjeç e lart

Per Vegjetarianët dhe femijet qe ndjekin nje diete pa gluten

Out of stock

SKU: 96180396 Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sprai Oral Multivitamin Betteryou 25Ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *