Qumesht Per Femije Cow&Gate 200 Ml

L220.00

Ne besojmë se kur të vegjlit janë të lumtur nga brenda, ata janë të lumtur edhe nga jashtë.

Kur bëhet fjalë për t’u kujdesur për ta, mbështetja, kujdesi dhe të ushqyerit të gjithë mund të ndihmojnë.

Qumështi Cow&Gate në rritje është i pasuruar me Hekur për të mbështetur zhvillimin normal njohës

Një burim kalciumi dhe me shumë vitaminë D.

Kalciumi dhe vitamina D janë të nevojshme për zhvillimin normal të kockave

Out of stock

SKU: 5051594002982 Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Qumesht Per Femije Cow&Gate 200 Ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *