Chlorella &Spirulina Green Orig 500Mg

L1,799.00

Chlorella dhe Spirulina janë dy nga burimet më të pasura ushqyese të natyrës.

Të dy format e algave, dhe efektet e tyre janë të ndryshme dhe të gjera:

Klorella ndihmon në detoksifikimin e trupit dhe riparimin e sistemit tuaj imunitar, dhe Spirulina, e konsideruar si ushqimi bimor më i përqendruar në ekzistencë, ndihmon për të mbajtur një dietë të ekuilibruar.

Klorela dhe spirulina jonë është e pasur me vitaminë d, vitaminë b12 dhe krom Kontribuon në mbështetjen e sistemit imunitar, zvogëlimin e lodhjes dhe mbështetjen e sheqerit në gjak

Out of stock

SKU: 5060426630361 Category: Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chlorella &Spirulina Green Orig 500Mg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *